Gammal skit under naglarna. Tur att jag har målat lila nagelnack.I guess the best I can do now is to pretend that I´ve done nothing wrong....

that´s a good question! or not....

Så här kommer FRÅGA 584 - 601

584. Stockholm, Malmö eller Göteborg? Stockholm
586. Vilken sorts mjölk köper du? Ekologisk grön mjölk
587. Kan du laga en punktering på cykeln? Ja det kan jag
588. Äter du lunch ute eller har du matlåda? ute
589. Kommer du ihåg alla dina klasskamraters namn från grundskolan? Njä, fast nästan
590. Vilket årtionde hade det häftigaste modet och musiken enligt din mening? nu
591. Brukar du handla på nätet? nä
592. Vad köper du helst på nätet? Se frågan innan
593. Från vilka ställen har du beställt? …
594. Gillar du aktioner / loppmarknader? ja
595. Photoshop el. Painshop Pro: Photoshop
596. Vilken är den hemskaste present du fått? En läskig hund som skällde. Den fick mig alltid att gråta när jag var liten.
597. Hur skämmer du bort dig själv? Genom att göra absolut ingenting
598. Har du någon egenhet som till och med irriterar dig själv? Massa.
599. Vad har du för ringsignal/ låt på din mobiltelefon? Plingilingiling..pling, pling, pling…. typ
600. Hur reagerar du på en rejäl utskällning? Beror på av vem/ varför. Bryr mig inte, blir ledsen, tänker till, blir arg själv.
601. När skällde du ut någon senast? Jag är så snäll ju, kanske häromdan

 

 


Är otroligt fint väder ute. Har haft en halv lektion idag och sedan dess har jag legat och solat på altanen, käkat piggelin och haft det allmänt skönt. Nu ska jag ut och övningsköra, troligen till Götene.

 


Im only watching the stars

Nu har jag once again klättrat ut på taket. Denna gången kollalde jag på stjärnor. Det var fint. Jag satt i mina rutiga pyjambyxor och stirrade ut i universum och tänkte väldigt filosofiska tankar, fast det blev snabbt så kallt att jag kröp in genom fönstret igen. Pratade nyss med yhe US. Där var de påväg tillbaka till kyrkan. 

Jag har återigen börjat skriva på min NO uppsatts om vegitarisk kost  ( Den som jag inte skrev i Februari ) 
Jag hittade jag ett klipp på youtube där det påstås att jesus var vegetarian,,, hm... .... ... 

Förlåt för all denna svengelska. Blir så när man försöker prata engelska, och så börjar man sedan prata det med sig själv. Vilket blir lite smått rörigt.

Denna helg har varit väldig kort. Skulle behöva stoppa tiden ett litet tag så att jag hinner med. Fast är dock inte säker på att det skulle hjälpa. Jag har alldeles för många tankar som hoppar omkring inne i huvet. Måste sortera dem.
Kanske att jag borde gå och lägga mig. Visst är det så att hjärnan sorterar intryck under sömnen?

Ska försöka skriva ett bättre inlägg imorgon.
Godnatt


19/4

Hej,

Har inte skrivit på ett tag. Eftersom att jag inte har något att skriva. Ingenting.
Är lite smått deppig. Eller glad, vet inte riktigt. I alla fall inte alls trött fast klockan är mitt i natten. 
Jag gjorde om blogg designen, för jag tänkte att den inte skulle vara så mörk nu när det är vår. Ändrar den nog snart igen dock. La in en Ipod,  och en nedräkningsgrej för hur många dagar det är kvar till studenten. 

Jag gillar att rita. Dock blir jag aldrig klar med nått jag gör, så jag tänkte att jag kan ju visa upp några halvfärdiga teckningar. Ska börja med den här. På en tjej som heter H eller K,  lite osäker.  Har börjar måla folk som kollar nedåt, kallar dem " People looking down"   För att allt låter coolare på engelska. 


 
Varför ser du så ledsen ut? 
  Kanske för att din syrra vann över dig på fotboll?


Glad Påsk

                                                                                                                                                       fint påskkort till farmor 

Glad Påsk 

Det är väldigt otroligt fint väder. Har varit ute i trädgården och skrubbat bildäck. Tyvärr iklädd byggoverall, så jag lär ju inte ha blivit för solbränd. Måste ut och sola lite. Ska nog ta och klättra ut genom fönstret och sätta mig på taket och läsa. Håller på att läsa i utbildningskataloger. Sista ansökningsdagen till högskolan är på onsdag och jag hade tänk söka till något. Frågan är bara VAD? och var? 
Tror inte att jag vill  börja plugga direkt, men har inget annat att göra i höst. Detta är den största avgångsklassen på extremt länge + att det är långkonjektur.. så jobb-sökandet blir ju inte precis lättare. Men, men, det ska väl inte vara omöjligt. Just nu ser det ju i alla fall ut som om jag kommer ha en del jobb i sommar. Även fall jag nog inte direkt tjänar några pengar på det.  
Har även lite idéer om att åka utomlans, plugga eller jobba. Var på konstutställning på påskafton där bl.a. två glada tanter ställde ut. Den ena började berätta en hel massa om alla sina tavlor och alla olika tekniker hon använde. Typ olika på varenda tavla. T.ex. så var det en svart fågel som såg ut att ha blivit målad med typ kol eller något liknade, men tydligen så var den tillverkad med hjälp av  någon socker lösning, som sedan varit i ugnen och sedan skrapats bort för att få samma effekt som om man bara hade ritat det direkt.. hm... lite smått coolt. Men varför inte bara rita det direkt? Skulle dock gärna vilja lära mig lite sånt. Jag använder alltid bara kritor, pennor, kol... och photoshop. Funderar därför på att söka någon konstkurs, någon som kanske håller på i en termin eller två.  Inte för att jag vill bli konstnär, men det är ju ändå mitt största intresse,,, Bara så jobbigt att det finns så mycket att välja på! Ändå försår jag inte vilka valmöjligheter som finns... BLööö .. Tror jag ska strunta i att ora mig just precis nu och vänta tills på tisdag. Det låter som en riktigt dålig idé, men tja, jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra. Och jag blir tokig av att alla frågar HELA TIDEN! 

Jag hade inte tänkt skriva om framtiden ( som ni ser inte är särskillt planerad, MEN full av möjligheter... hm.. ) 
Jag hade tänkt skriva om påsken. 
Varje påsk bor hela familjen uppe på vårt torp, På Kinnekulle. Där har vi ett litet, rött, gulligt hus. Förra året bodde vi där hela lovet, och det var snöstorm. Då stannade vi  mest inne, satt framför brasan ( finns ingen annan värme) och gick bara korta turer ut. Kommer ihåg att jag tänkte att jag flyttats tillbaka i tiden, och det känndes så gammaldax när jag pulsade genom skogen bort till brunnen för att hämta vatten. 
I alla fall, denna påsk stannade jag och Martin inne i stan tills på långfredagen. Super mekaniska jag, har lyckats få igång den gamle mopeden. Kännde mig ganska stolt när den startade, efter att ha skrivat isär den nästan helt och hållet och sedan tryckt ner ett nytt batteri och stått och kickat i typ en evighet. Känner mig lite stor för att åka moped. Men, jag är ju lite småtöntig, så det gör väl inget. Hoppas ändå att jag lyckas ta körkort snart. Har uppkörning igen om 2 veckor, så håll tummarna så hårt som det bara går.

WOOOOHOOO.... det här inlägget börjar bli riktigt långt! Ska ta paus och gå och kolla lite i mitt påskägg.


                                           Aa, jag passade på att ta ett foto på det oxå. 

                                            

              .....och när jag ändå satt där med kameran kollade jag 
på finalen av Amazing Race. Har inte direkt följt programmet, 
men för att vara en reality serie verkar det ganska kul. 
Resa jorden runt liksom.
Glada vinnara i alla fall.


Anyway, tillbaks till långfredagendå jag & Matin åkte moppe upp till torpet. Jag gillar torpet, det är fint, mysigt och eftersomatt det bara finns två rum så tvingas alla umgås med varandra. Att det är så litet kan ju dock också vara rätt så jobbigt.  Jag älskar min familj, men vill helst inte vara för nära dem för länge. 
Ska spola tillbaka lite,,, och berätta att innan vi körde iväg mot torpet så åkte vi till Hjärtbergs och köpe ett mega stort påskägg. Det fyllde med jordnötsringar och åkte sedan  till farmor på sjukhuset. Det var inte det lättaste transportera dit ägget, men jag tror att farmor i alla fall blev ganska glad. Nu har hon  det största ägget på hela sin avdelning. Hon la det på sängen, och jämfört med henne så såg det ännu större ut än i affären.  

Uppe på kullen var det fint väder. Klara och jag tog en moppe tur och racade runt hela berget. Det var super sommrigt. 

Jaha, har fortfarande inte kommit fram till det jag ville berätta om. Själva påskfirandet. Men eftersoma tt jag skrivit så himla mycket annat så får jag ta en snabb version.

PÅSK: Vaknade på torpet, åkte på konstutställning, letade efter ägg i trädgården, åkte till stan, bråkade med familjen, körde ut till småkusinerna, 40-års kalas hos min farbror, hem, ringa USA, och så idag... Sol, sol, sol och en massa skoljobb som jag skjutit upp hela lovet och tänkt att jag kan göra senare. Fast ja, pappa behövde ju också hjälp med bilen. Så som sagt har jag varit tvungen att springa runt och leka bilmekanieker hela förmiddagen. Trivs rätt bra i overall dock, precis min stil. 

Sådär. Nu ska jag ta itu med något.
BYE / Glad påsk! En kopia av mig själv

Här sitter jag och dricker te framför datorn, 

Vi har påsklov, vilket är rätt så skönt. Har inte gjort så mycket. Faktiskt typ ingenting, förrutom idag då jag gjort extremt mycket! Haft tre super ambitiösa möten idag och kommit fram till att det är jobbigt att vara egen företagare. Skulle vara mycket lättare om alla bara kunde komma överens. Alla personer jag pratar med vill samma sak,, men på olika sätt. 

Anyway, sitter och msn-chattar med en massa personer.  Folk som jag tydligen känner i USA och Syd Korea.. lite smått coolt. Fast jag är trött på att svara. Kan aldrig låta bli att vara ironisk, vilket ingen någonsin förstår. 


Klara, jag och Martin har kopierat oss... 
Klaras hår, min näsa i mitten och till höger Martinstorstad vs. mins små teckningar

Kolla in vad jag fotat / ritat

Ifrån Empire State Building
Önskar jag stod där just exakt nu.


Klaras favorit.. Love, love, love

London


"Many people will come and go in your life, but only true friends will leave footprints in your heart"RSS 2.0