28/12

Björnrike var väldans fint

Who´s gonna walk on the wire?

You think the only poeple that are people, are those who think and look like you. But if you walk the footsteps of a stranger you´ll learn things you never knew, you never knew.
(se jag lyssnar på Pocahontas och hon är ganska smart hon)


Like really cold cotton candy all over the place

Det är fint med en massa snö.
Puzzels avtryck i snön ♥
Undrar om det blir avtryck i snön där han vandrar omkring i katthimlen? Fast han var ju inte så förtjust i snö direkt... himlen ska väl vara bara bra eller? Fast kanske lite sådär varm och trevlig snö som man bara har för att det är fint. Kanske det kan bli avtryck i molenen istället, för det finns väl moln man kan hoppa omkring på? Annars blir jag besviken! Aja, den som lever får se, njaaaaaaa......det var ju inte så passande skrivet. Man får väl se helt enkelt. Fast såklart, jag är ju ingen katt /= Äsch, jag slutar där.
.
Byeeeee/ Maja

Faith.

Hejsan bloggen.
.
Jag har nte direkt något att skriva, men kom och tänka på en grej när jag hittade ett senapsfrö i min necessär Jag fick fröet av Pastor Green, En stor vit Mississippi farbror som kände sig kallad att sprida guds budskap. Han gjorde det genom att högljutt och lite sådär flaxande med armarna predika runt bland kyrkorna i Senatobia (ja i alla fall de kyrkorna som tillhörde rätt kristen inrikting och hade rätt slags människor i församlingen) Just den kvällen var han i Church of God, där jag råkade sitta. Han predikade om faith och pekade ut i bibeln vart det stod att hade man bara tro stort som ett senapsfrö inom sig så klarade man sig "hallelujah then you´refine" sa han och blev så uppspelt att han hoppade lite och slog näven i predikstolen. Hela kyrkan sa Amen (ni vet med det där amerikanska aaaaaa-man)
Vad jag tänkte på var att trotts att de litade blint på att gud hade en plan så vågar de inte låta mig gå ensam i köpcentral för, tänk om något händer! Det är ju att ha faith in god.... eller inte.
Amerikansk dubbelmoral kallar jag det.
Fast själva senapsfrö grejen är ju egentligen ganska smart. Fin tanke liskom....
.
Anywayyyyy, Ikväll är det fredag det känns typ som måndag. Jag tog vaccination emot en viss nöff-nöff influensa igår och det gjorde mig lite snurrig i huvudet. Idag är det faktiskt värre än igår, men det går nog över till imorgon. Hoppas det för imorgon..... DÅ! (vem vet?)
Jag lyckades sätta på TV:n, vi har  letat efter fjärrkontrollen överallt i två dagar och utan den går det ju inte att starta boxen. Men tillslut rev jag ut soffan och hittade den inklämd inuti. Så nyss såg jag att Erik vann idol. Jag ville att han den andra skulle vinna. Erik var ju bäst på att sjunga, men han var bara lite för bra.
.
Let´s avsluta med ett lite granna negativt, fast ändå positivt visdomsord (hmm, jag vet inte vilket) jag hörde på nån av alla de thanksgivingar jag firade i år. "If you have nothing to be thankful for check your pulse"
Ha det bra! /MajaFar away.


Senatobia, MS
.
Hej,
Nu är jag i Sverige igen. Kollade just på klockan och isåg att den är 01.36 på natten och jag har inte ens tänkt på att det är kväll.... lever fortfarande i USA tid kanske?
.
Det var i alla fall en fantastisk resa. Lite konstig för det kändes som om jag reste tillbaka 3 år i tiden. Har en massa historier och åsikter att berätta om detta,  men jag vet inte om jag känner för att skriva så mycket här, i alla fall inte just nu.
Nu är jag i alla fall i Lidköping och det känns ärligt talat sådär. Kanske lite skönt att vara hemma, allt är ju mycket enklare här, också är jag mycket friare. Men just exakt nu vill jag ändå helst vara kvar i Mississippi....
.
Kanske kommer det fler bilder nån annan dag. Möjligen. Troligen.
Ha det bra / Maja


RSS 2.0