28/3

Hej,

Idag är det lördag och nästan allsnö har smält.  Det är väldigt soligt uteså jag och bror gick en promenad upp och ner för Skaragatan. Så här ser ni en fin vägkorsning. 

Sen kom jag hem och satte mig på altanen med Dezzy. 

 

 


Don´t wake me cause I´m dreming
Triving Ivory - Angels on the moon


26/2

Idag är det torsdag. Förut tyckte jag att det var en jobbig dag,, liksom en extra dag inklämd mellan onsdag och fredag, men nu tycker jag att den är ganska bra. Har varit i skolan. Inte på matten, eftersom att jag hade körlektion...får lite dåligt samvete av matten, som jag missat lite för många gånger nu.  Jag har ganska mycket panik av allt skolarbete. Det är så otroligt, otroligt mycket just nu. Jag brukar alltid klaga och säga precis så, men i jämförelse med vad jag har att göra nu så borde jag inte gjort det. Varför ska allt alltid hända på samma gång?

Jag hittade min Ipod i Solas bil.. längst in under sätet.  Jag misstänkte att den skulle vara där, efter min tvärnit vid rödljuset under förra lektionen i Måndags. Då flög allt ut ur min väska. Det är i alla fall fantastiskt bra att ha den tillbaka, utan den är det ganska svårt att överleva. Tror att jag nästan har använt den varje dag sedan jag fick den i födelsedags present förr-förra året. 
Anyway, i skolan hade vi Naturkunskap och Rättskunskap, roligt, roligt.... Sedan var jag och spelade i flöjtensamblen och sedan gick jag hem och har suttit och skrivit läxor hela eftermidagen!  Förutom när jag tog en paus och tog hand om tvätten och fösökte rädda ett misslyckat makaronikok. Så jag har varit ganska duktig faktiskt,, ändå känns det som om jag typ inte har fått någonting alls gjort. Har inte hunnit skriva min svenska. Den ska vara klar i morgon, men nu är klockan halv 11..och jag måste dusch och sova....så jag får väl skriva novell vid frukostbordet, fast det verkar inte så svårt.
Spinning aroundVet ni hur det känns efter att man snurrat runt i 20 minuter? De flesta slutar nog lite tidigare. I alla fall så är det ungefär så jag känner mig idag. Och igår. Snurrig helt enkelt.

Vet inte varför, men det känns som om jag inte har riktigt koll på något jag gör. Som om jag inte orkar koncentrara mig riktigt, så jag bara stosar omkring. Går in i saker, ler ovanligt mycket till främlingar, pratar alldeleses för högt med mig själv och glömmer att gå när det blir grön gubbe.


I ÄRLIGHETSENS NAMN


Är det verkligen alltid bra att vara ärlig? Önskar att jag alltid var det. Eller gör jag det?

Jag tycker att jag oftast är ganska ärlig, jag är helt enkelt as kass på att ljuga. Kan inte. Mina lögner handlar alltid bara om typ hel idiotiska saker t.ex. förklaringar till varför jag kom försent...

" Förlåt, men jag orkade bara inte komma i tid" Varför säger jag så? När sanningen är att jag var hos tandläkaren. Seriöst.. Det känns som om tandläkarursäkten redan är överanvänd, som om det inte är ärligt att säga så. Shit vad jag gör allt komplicerat!!!!

Men... Jag har hört att det ska vara så skönt att prata av sig och att vara ärlig. Ifall man har något bekymmer ska man berätta om detta, och sedan kommer allt att kännas lättare att bära. Är det verkligen sant?

Jag vill helst aldrig berätta om någonting. Är väldigt hemlighetsfull, det kan jag bara inte hjälpa. Ibland är jag ärlig dock, men det känns som om det aldrig funkar särskillt bra. Ibland känns det som om man bara spelar teater, att man bara låsas vara den man är.. fast man egentligen inte är alls. Man bara ler och ler, och går runt bland en massa folk fast att man egentligen är någon helt annanstans.

Jag vill inte att alla ska veta allt om mig. Därför känns det dumt att blogga..... vore bättre att skriva dagbok, men det orkar jag inte. Blogga är ju dessutom  ganska kul. Ska ge dig ett alvarligt försök kära mezzy.

 Jag vill gärna veta allt om alla andra. Oftast.HONEY, HONEY


Jag läste en bra bok på lovet "honungs biets hemliga liv" Utspelade sig i sydstats miljö, och jag verkar ju gilla alla böcer, filmer m.m. som är där, men den var bra.. Så det var bara ett tips. Nu ska jag läsa Twilight in english. Såg ju den på bio och den var ju helt okej.

Vill också dejta en vampyr som kanske råkar döda mig av misstag. He, he.. så blir jag en vampyr själv sen. Fast då måste jag förstås dricka blod. Det verkar ju inte så gott. Blodpudding är ju egentligen inte så äckligt, men bara det att den innehåller blod. Jag är ju lite halv-veggo. Skriver uppsatts om vegitarisk kost i skolan... skulle kunna bli vegitarian kanske. Tycker inte att det är fel att äta djur, även fast jag blir lite ledsen när jag tänker på det.. men jag gillar helt enkelt inte kött.  Speciellt inte om det ser ut som kött. Eller korv. Vi äter korv här hemma minst två dagar i veckan. Falukorv och varmkorv.. med pulvermos..uäää

Nu har jag skrivit mig bort ifrån ämnet lite granna märker jag.

Anyway  Hoppas allt är bra


Vilken film? "Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Vem är jag?

Bra fråga , fast jag har inget bra svar..så jag tänkte skriva ner lite frågor och sedan svara på dem.

Namn: Maja Linnéa
Kallad: Bopard, Maja-Baja, Majs ( fast de flesta kallar mig helt enkelt Maja )
Födelsedag: 25:e Oktober
Stjärntecken: Skorpion
Hårfärg: Kolla in bilden, blond, brunt... kanske råttfärgat
ögonfärg: blå
syskon: två mindre än mig
Intressen: rita, måla, musik, gå runt och strosa, träffa vänner, läsa, kolla på TV, rida, sova
Djur: Två små katter
Bäst i skolan: eh.. kanske engelska.. vi har massa ämne, flesta är väl nästan okej
Sämst i skolan: matte är ju inte för kul
Jag är bra på att: klaga, laga pannkakor och åka pulka
Jag är kass på: att vara i tid
Jag är stolt över: Att jag klarade spanska provet idag.
Om jag kunde önska en sak: Fred... det är faktiskt sant. Eller kanske att alla får det bra. ALLA
Sak jag vil uppfinna: blixtfångaren - tänk vad smart att få den enerigen..bara man inte blir grillad.
Jag vill sluta: göra som alla vill at jag ska göra...
Och börja: Göra mer som jag vill
I framtiden kommer jag bli: Ingen aning.

FAVORITER: ( hm.. alla svar är lite osäkra, kan aldrig bestämma mig imorgon kan jag tycka tvärtom.. men, men.. )
Sång: Angels on the moon
Bok: Hongungsbiets hemliga liv
Film: sett Fried Green Tomateos.. den var bra. The Ciderhouse rules, Mamma Mia..
Godis: Lakritsssss
Mat: När jag lagr  lax med mosad spenat... mmmmmm
Dryck: Helt klart te
Ord: Vet inte om det är ett ord men ROFLMAO ( bara för att...)
Färg: Svart, blå,, eller när man målar gärna rosa.
Spel: Shack
TV-show; VÄNNER!
Nummer: 8
Kläder: Jeans, leggins, sköna hoodar.. fast allra helst pyjamas
Land: Sverige, USA

He, he... det var kul att svara på frågor.


Här ska bloggas!!!!

Okej, så nu tänkte jag lägga in en massa grejer som jag har här på datorn.
Bara för att ta upp plats. Och för att det är lite små kul. Har extremt mycket att göra, men varför inte strunta i allt annat och istället sitta och greja med sin nystartade blogg?

Den 17 FebruariIdag är det Tisadag. Sovmorgon. Fast min allra bästa Hanna kom och hälsade på och åt frukost här. Eller.. jag åt frukost och hon kollade på. Hon hade med bilder från Indien (hon kom hem igår) så det var roligt. Verkar så anorlunda och liksom färgglatt där.

Vill också dit. Lidköping är ju sådär färglatt... och kallt, tråkigt. " Det blir inte roligare än man gör det.." Säger vissa. Kanske sant. Men jag vet inte hur man gör.


Sedan var jag i skolan. Sedan gick jag hem. Och sedan slösade jag bort hela eftermiddagen på absolut inget vettigt. Nu ska jag sova.


Hej

 

Jag har tänkt starta en blogg hur många gånger som helst.Fast det blir alltid så komplicerat.

Är väldigt bra på att komplicera till saker så det är väldärför.

Vet inte vad jag ska skriva och har besluts ångest för allt…t.ex.vad ska jag ha för bakgrundsfärg?  Närjag inte kommer fram till något brukar jag ge upp. Men nu har jag kommit ganskalångt.

Nu tänkte jag börja. Tänkte bara skriva lite om alltmöjligt. Inte vara för seriös, och inte för alvarlig. Jag har inte tänkt lovaatt skriva hela sanningen, men jag ska försöka att i alla fall inte ljuga för mycket.Jag lovar inte att skriva ofta, eller att skriva om något vettigt. Fastegentligen; Jag skriver mest för mig själv. Så jag kan ha något att göra,skriva av mig lite.

 

Ville bara säga VÄLKOMMEN! 


RSS 2.0