I dont need no evidence, I got my selfconfidence

Hejsan Mezzy,
Jag som var emot att visa personer på bild, Why kommer jag inte ihåg? Aja, här är ett par bilder.
Så jag åkte till flygplaten på tisdag morgon och hoppade på planet. Jag mötte min vän Hanna på Standsted och sedana prang vi lite sådär halv vilsna runt i London och hade det bra. London är väldigt stort! Vi bode på hostel (vilket var bra forrutom en natt när vi delade rum med en skum typ) och vi sov i hydepark, gick runt  i Covent garden, käkade en massa sushi, kollade på fantomen på operan och sjöng på franska i tunnebanan (och på lite andra språk) Men mest den här låten:
Laleh-Nation. Inspelning från hennes konsert (då jag btw satt i publiken (=  Inte världens bästa ljud, men det får duga.
.
Sen på fredagen när vi skulle åka hem hade en isländsk vulkan skickat en massa massa mörka askmoln över europa (ifall någon lyckats missa det) Så vår flyg var såklart inställda. Vi tog det dock ytters lugnt och tänkte aha, vi blir visst kvar i London nån dag. Jag listade ut att de tinte var omöjligt att ta sig till Irland, men åt andra hållet var det inte så lätt. Hanna skulle ju till Ramunberget (eftersom hon skulle jobba där och sedan åka till USA om typ 2 veckor) Tillslut hoppade jag på en färja ifrån Wales på tisdag natt, Hanna åkte åt andra hållet på Onsdagen och hamnade i Holland. Där fick hon tydligen lift med nån bokförläggare till Malmö. Så allt gick väldigt bra trotts allt (=
.
Snacka om att ett askmoln kan ställa till med problem alltså. De sa från jobbet att "Save yourself, dont come home!" när jag var fast eftersom de tydligen haft ett himla helvete. Vilket man kan förstå eftersom jag som sagt jobbar som telefonist för hotel reservations. Pappa sa att han trodde att naturen vill fixa sig själv och se till att vi slutat flyga omkring som galningar och släppa ut koldioxid. Han är ju en väldans miljönisse såklart (sorry) men såklart, han har kanske rätt. Jag är lite inne i "Allt-har-en-mening-tänket" för tillfället så när jag försökte hitta en mening sa jag att det kanske är för att vi ska sakta ner lite, eller att jag och Hanna ska umgås lite mer (= Eller så kanske det inte finns nån mening med allt.... vad tros?
.
Okej, Im way to filosofisk igen. Och nu har jag suttit här alldeles för länge!
SEE YA!

Sometimes the path you walk gets a little muddy, due to rain. But it´s all good.

.
.
Ännu en bild från hamnen,  man kan skymta Atlanten bortom kullarna. Och kanske att det strax öste ner regn?
.
Hej bloggen!
Jag är inte bäst på att blogga, sorry. Har varit ledig idag, och började med att sova riktigt länge, sedan låg jag kvar i sängen tills klockan var typ 12. Mucho nice måste jag säga. Har varit tvungen att gå upp klockan 5 de andra dagarna denna vecka (KL.5 !!!!) Sen har jag  städat och suttit och ritat en teckning på en snubbe som dricker öl,mycket intressant.
.
Hm... Det var påsk förra helgen. Jag jobbade. Så förra fredagen (långfredagen) var "holy friday" vilket betyder att ingen alkohol fick säljas i hela landet (Förutom i Limerick där de fått undantagstillstånd pga av en kricket match) ((bara en tanke: Kan man verkligen ta undantag från en kristen högtid bara sådär?))  Så i alla fall när jag för ganska exakt på minuten, för en vecka sedan satt på busshållsplatsen inne på stans huvudgata var det helt mörkt. Lite mysko.
Jag fick ett påskkort av mormor, det var förövrigt det ända påsk firande jag hade. Lite trist. Ja, jo men jag fick faktiskt ett ägg (=
.
Oj vad mycket jag hade att säga om påsken ändå.
Jag åkte till Kinsale i veckan också. Det är en liten fin stad, med en naturlig hamn och väldigt lång historia. Träffade på en irländsk gubbe som gillade att prata och visste typ allt, dock fattade jag inte mycket av vad han sa, men men... Sedan klättrade vi ut på berget, upp till den gula puben (som tydligen ska vara mycket bra) och ut till en gammal fästning. Det var fint
.
Nu pratar jag med mamma och pappa på skype... Så jag slutar skriva
HA DET BRA!
/ Maja

RSS 2.0