There are nine million bicycles in Bejing.

&l
Jag har redan publiserat den här låten på en annan blogg (amillioncolours) Men, jag är ju sjukt stolt nu när jag lärt mig att ladda upp youtube filer, plus att denna låt är mycket bättre än vad jag kommer ihåg att den var! Den är faktiskt gymt bra... nöff, nöff liksom.

SÅ LYSSNA! Hanna sjunger så fint och jag spelar gitarr som en galning, kan det bli bättre?
.
Jag saknar min gitarr faktiskt. Kanske mer än min familj /= Mja....
Martin tog dessutom med min flöjt när han var här och hälsade på förra helgen. Så nu är det bara att dra igång och skapa musik!!! Fast, jag har ju knappt inte ens packat upp den såklart. Ska ta och göra det nu. Öppnna fönstret och spela för hon tanten som sitter och röker i fönstret mitt emot. Hon ser ganska sur ut, kanske några vackra flöjttoner kan värma hennes bittra själ?
Fast jag ska nog ge mig ut på långpromenad nu igen tror jag. Och gå bort till hamnen och kolla på alla båtar som ligger på land, för att månen flyttat undan allt vatten. Och städa badrummet....
Återkommer snart igen!
Ha dä

Den 10:e Februari


Sara och Amina, nu har jag äntligen bestämt mig för att posta den här teckningen till min vän Sara. Bara att hoppas att den kommer fram.
Jag är inte bra på att blogga just nu. Sorry. Det har hänt en hel massa saker sen sist. Men mest en massa jobb och allmänt snurr runt omkring i Cork. Idag hade jag väldigt mycket att göra på jobbet, och fick"deala" med en massa amerikaner som satt fast i snöstormen och andra med inställda flyg p.g.a. den stora strejken i Aten. Mycket som händer där ute i stora vida världen.
Här kommer ett par gamla teckningar till, bara för att:
Paperswan och sommar i trädgården, som jag så fint fint har döpt dem till enjoy!
Ha det bra / Maja

Time to hit the floor

Thank you for reading my blog Mezzy, my name is Maja, how may I help you??
Idag så var jag mogen att släppas lös på Starwoods stora golv, och klara mig alldeles på egen hand. Eftersom att jag ju klarade mig utmärkt igenom mina tre veckors inlärning. Men, det var lite läskigt att stå där helt själv imorses och förväntas kunna allt. Egentligen inte så stor skillnade mellan att sitta i träningshörnan, men nu hade jag ju ingen övervakare att skrika på om jag trasslade till det. Tja... som tur är kan man ju alltid ringa assist, vilket är typ samma sak, men i alla fall. Dock så överlevde jag dagen, och klara mig till och med ganska bra måste jag säga. Inte direkt världens bästa telefonist kanske , men inte helt kass i alla fall (=  Så med lite övning så tror jag nog att jag ska kunna klara jobbet bra i alla fall.
Hmmm....
All for now,
Thank you for reading Mezzy, have a nice day


RSS 2.0