A boat.

Hur många liter vatten finns det i ett hav? I genomsnitt liksom.
Nannananaaaaa, jag ska leva så gott jag kan. Typ kolla på vattnet. Det är fint.
Och kanske nån dag att jag slutar vara så flummig. Kanske när jag blir gammal, om jag fortfarande är flummig då så kanske folk bara tror att jag är gammal och klok.
okidoki, godnatt!

Places around.


Blandat Irland liksom.
.
Idag cyklade jag åter igen till west port. Är nog min favorit plats här måste jag säga. Liksom lite öde, slitet men med världens finaste cykelväg. Massa vatten och båtar. Och irlänska typer som bara måste komma fram och berätta sina livs historier, trotts att man typ inte fattar ett dugg vad de säger och bara "eh yeah, its a lovely day" för att det verkar passa in =P
.
Godnatt / Maja

When everything is lonely I can be my own best friend.

Jag och min syster
hehehehe...skit kul jag har det.
.
Jag hade tänkt göra ett blogg inlägg med bilder ifrån Irland. Ville bara lägga ihop med lite i photoshop men så fastnade jag där och började greja med att sätta ihop två bilder på mig själv istället =P Galet svårt. Vill kunna photoshopa, det är kul.
.
Nu ska jag ut och cykla.
Ska dokumentera Irland lite senare. Kanske när jag kommer hem.
Lite tomt inlägg. Ska lägga in en låt också, Here comes the sun:
.
CIAO/ Maja

I tell the truth but then I smile and everyone thinks Im lying anyways.

Hejsan Mezzy,
.
Jag sitter och funderar på livet (som vanligt) och läser delar av Sofies värld. Inte direkt någon super bra bok, mer som en lång filosofi lektion känns det som. Men intressant ändå.
De jämför värden med en kanin. Där alla människor lever gömda långt nere i pälsen. Där är det relativt tryggt och man känner igen sig. Men om man klättrar ända ut till hårstrånas kanter, där det är mycket blåsigt och lätt att ramla av, så kan man se att man är faktiskt bor på en kanin. Och man kan se världen utanför och man kan ropa till de där nere att det finns mer, det finns mer. Fast de trivs bra därnere och vet inte om nått annat, så varför ska de bry sig?  Har för mig att jag läst om nån grekiskt filosof som trodde typ sammsa sak, vad hette nu han.Var det Nått på A.. aa han som sa att alla människor var fast bundna i en stol. Att vi sitter med ryggen vända mot världen och kan bara se skuggan av den som reflekteras på väggen framför oss.
Haha, kanskeatt jag är lite överdrivet flummig. Filosofi är allt lite flum, men ganska intressant. Kanske nått jag borde plugga? Kanske inte.
.
BTW, Jag tror jag ar ganska glad liksom i allmanhet. Igar  trodde min van att jag var ledsen for att jag stirrade ner i bordet hela tiden. Fast egentligen gjorde jag ju bara for att jag forsokte att inte le sa mycket hela tiden. Och kan forfarande inte sitta still....lite ovanligt, Inte likt mig. I like.
.
Jag lyssnar på Mado Diao:
,,,,
Okej see ya!
/Maja

Im doing that thing when you take knowledge from somebody eleses life and use it in your own.

Jag såg nått sånt här nånstans och tyckte det var coolt. Vet inte riktigt vart..

Early morning walking home.

River Lee,
.
Godmorgon / Maja (=

A postcard from me.


Nastan i West Port
.
Okej jag vill typ skriva om att livet bara fortsatter och att tiden bara gar. Och att jag verkligen gillar Cork och alla manniskor har. Men att allt hela tiden forandras. 2010 ar liksom bara nu. Och att jag aldrig kan sitta still. Och att jag alltid tycker att livet ar ganska vackert. Till och med det fula kan vara vackert om man ser det pa ett sant satt.
.
Awww.....jag ar allt lite djup ibland
Men liksom kolla in bilden! Sa ser det ut om man cyklar ut forbi Blackrock Castle och bara fortsatter i en timma. Hur kan man inte tycka att det ar vackert?
.
"My heart is no fucking shell, Im fucking unbreakable"
-sa jag till min kompis haromdagen. Ibland ar jag smart.
.
OKEJ,
Hejda.
Bye,

PS. Maja, seriost sluta saga fuck i varje mening. Det ar inte coolt och ingen fattar att du ar ironisk. DS.

RSS 2.0