17/11

Dear bloggen, Jag sitter och funderar pa vad jag ska skriva om vart jag befinner mig just precis nu. Pa ett slitet kontor mitt i amerikanska sodern. Det finns en massa bilder pa vaggarna. Pa jesus och pa nagra barn som plockar blommor. Annars ar vaggarna roda, forrutom dar fargen har slitits bort. Pa skrivbordet finns det foton pa mig. Pa mig och hela familjen Price. Vi ar pa flygplatsen i Memphis och jag star inklamd mellan Richard senior och Richard junior, redo att hoppa pa planet och aka hem till Sverige. Det var tre ar sedan. Jag har pa mig en rod t-shit med texten " I broke a rule I prayed in school" som jag fatt kopa for att stodja bibelklubben i skolan. Den som jag gick i varje vecka ett helt ar.
 Samma morgon jag tog det kortet var jag med min vardsyster och vardbror och halsade pa deras popow. Han som har sa langt skagg och ser ut som jultomten. Han holl pa och bygga ett hus. Det var varmt sa vi hade vattenfalskor med oss och plotsligt hade vi vattenkrig och sprang runt som galningar i tradgarden. Det var kul!
Jag deppade under en filt pa planet hem, men som tur var satt det en roligt typ alldeles bredvid mig och muntrade upp. Sedan forsokte jag lara mig att knappa med fingrarna och holl pa med det hela vagen hem till Sverige. Jag har visst alltid varit lite knapp... (ha, ha knapp som knapper med fingrarna) (ha, ha..ni fattar att det inte finns a,a, eller o...) (ja ni fattar)(om inte sa ar ni forlatna)
Anyway, nu har jag alltsa akt tillbaka hit. Kom i torsadags. Allt ar precis lika dant. Samma atmosfar och folket ser nastan lika dana ut. De sager att jag forandrats. Fragan ar hur. Mitt har har blivit bra mycket langre och jag har ingen lugg langre. Kanske ar det det.
Ha, ha... vilken djup text det blev for att beskriva denna lilla sydstats hala... Ganska lang ocksa maste jag saga.
See ya!


Packing my bags

Hej Mezzy,
Imorgon åker jag till Mississippi! Lite granna sjukt när jag tänker på det.
Farmors lägenhet är såld nu, pappa gav mig några brev jag skrivit till henne. Det här när jag var i USA...
.
Nått mer har jag inte att säga.... Kommer kanske inte skriva på ett tag. Kommer hem den 3 December (=
Här kommer några fina bilder att kolla på:
Mormors lada
Pojkar som leker med elden, ritad av mig såklart (=
Solnedgång

Scene of riding bicycle

Jag har hittat ett gammalt foto på min cykel!
Nä faktiskt inte ens min cykel. Den är ärvd av min "farbror" Birger. Men jag gillar den mycket mer än min vanliga. Kul för mig...
I alla fall, Ha det bra!

7/11

Hej,
.
En vecka sedan förra inlägget. Det var ju lite dåligt såklart. Men, men...
Här är problemet: Jag skriver en massa text,  men sedan börjar mitt huvud snurra runt också fortsätter jag bara skriva och skriva och skriva.... sedan känner jag inte för att publicera någonting och stänger av datorn.
.
Har börjat lyssna på The Killers:
.
Idag har jag inte klätt på mig. Jag vill gärna duscha, men eftersom att all denna energi till varmvatten långsamt men säkert förstör jorden så är det omöjligt.....
.
Men jag har tatt på mig mössa och ytterkläder och varit och handlat presenter. Till USA, som jag skriver om i vartenda inlägg... om en vecka så kommer jag vara där borta. Det är lite knäppt. Måste ta och berätta för dem när jag kommer (=   Jag är inte alls bra på att svara på e-post. Eller facebook... eller någonting egentligen. Svårt att hålla kontakten med mig helt enkelt.
har skaffat en present till pappa också. Någonting taggigt.
.
Ja hoppas allt är bra
/ Maja

It´s so simple in the moonlight

Det är fullmåne i natt. (eller om man ska kalla det kväll kl.5)
Jag är ganska glad (=   Fast det är något som är konstigt. Vet bara inte vad.

RSS 2.0