25/9-2010

Idag kröp jag ner genom ett hål i muren på castle road och satte mig på en klippa och försökte rita av slottet. Vet inte riktigt hur det gick. Landskap är väl inte min grej, och har inte färglagt något på hur länge som helst. Men det var mysigt i alla fall. Tror det är typiskt mig att rita ALLT på en och samma teckning (=
Det var allt jag ville berätta
Puss och kram / Maja

The third time around. Part 3 (with love)

Okej sista inlägget med bilder från jobbet. För idag slutar jag! Okej, har massa bilder fortfarande, men efter idag blir det inga fler långa eftermiddagar i den mycket tysta svenska hörnan med ansiktet i mitt ritblock.
All for now / Maja

Let me know if your heart is still beating

Kopiert direkt från facebook -Like such I like like - underbart helt enkelt,
I dreamt I was a cat and now I dont kow if Im actually a human or a cat dreaming Im a human. Well Im probebly human, right? (säger filosofen)
Hejsan Hoppsan Karlsson,
Jag har varit ute i regnet alldeles för mycket. Det är sant som de säger att det regnar mycket på Irland.
Nä, jag orkar inte skriva mer. Vad ska jag säga liksom? Jag undrar vem som vinner valet också nu ska jag gå och kolla på film, The Wind That Shakes The Barley, verkar intressant.
.
BYEEEEEMy little Castle.

Blackrock
Igår regnade det hela dagen, tills jag kom hem. Så vid min kvällspromenad var det fint. Och någon hade fest i slottet, men jag satt nedanför och kollade på flygplan och en stor lurvig hund. Det var i alla fall fint foto väder där under ca fem minuter. Sen blev det natt och de började regna igen och jag blev genomblöt.
Okej nu ska jag ta tag i mina hemliga planer.
See ya!

From my secret sketch block with love part 2

Har ritat som en galning denna veckan. Och då manar jag verkligen som en galning! Har suttit i ett hörn med aniktet nedtryck i mitt ritblock och helt desperat dragit pennan fram och tillbaka....och när någon gått förbi har jag varit så inne i mitt ritade att jag inte märkt att de stått där och när de skrikit i mitt öra för att få kontakt har jag blivit rädd och gett dem värsta mördar blicken och så de ser så rädda ut och måste säga "oh sorry, sorry, sorry" Som om jag är nån galen konstnär som man inte får störa under pågående process,, haha....inte bra.
En dag skissade jag av en massa random folk jag såg på facebook och gjorde porträtt av dem. Hadde dock inga bilder att kolla på sedan när jag målade själva bilderna, så det blev inte så likt...men kanske det går att känna igen en del personer i alla fall? (= De är alla svenskar..tror jag.
Några av mina favoriter, har nån million till liggande här (= Så kanske det kommer en part 3 också, vem vet.
.
Puss och Kram / Maja

Waiting for bus no.2

Som sagt,  har sitter jag och vantar pa bussen....ja.
.
Och btw,, om man glömmer att hoppa av bussen så hamnar man så småningom här:
I Knocknaheeny....
.
Jag sitter (eller ligger i sängen med notebook på magen) och chattar med lillasyster. Livet har lugnat ner sig en aning nu och jag har inget att göra. Varför händer allt på samma gång, alltid?
Kanske för att man ska uppskatta när allt bara rullar på.
.
Jag fick ett ganska intressant mail häromdagen. Från Augusti 2009 mig. (skickad via denna hemsida) När jag skrev var jag lite orolig för framtiden och undrade vad jag egentligen höll på med nu. Så jag gick in där igen och svarade till mig själv typ såhär;
.
Tja Maja,
Dont worry. Jag har fortfarande ingen aning om vad jag gör. Men du vet, det verkar gå okej i alla fall. Jag flyttade i alla fall till Cork i Januari. Och just nu ser min plan ut såhär.
1. Jobba September ut
2. Flytta till Sverige i tva veckor
3. Joina en kibbutz i Israel
4. Börja plugga i Uppsala.
Sedan skickade jag iväg mailet till framtiden.
.
De säger att man ska leva i nuet. Men jag vet inte. Tycker det är roligt att tänka både bakåt och framåt. På allt som hänt, saker som kan komma att hända och sånt som aldrig någonsin kommer hända. Man kan leva om ögonblick som hände för 10 år sedan lika bra som de som hände igår. Ganska knäppt.
Okej, Maja shut up.
.
Paper tigers- The Caesars
"Like paper tigers roaming in the streets they stare right through me when we meet"
OKi, See ya!

It makes perfect sense in my head och jag gillar fluffiga växter.

Är typ totalt rastlös. Som om jag är nervös eller nått, men varför? Har typ sprungit runt, hoppat upp och ner, skrikit (så tyst som möjligt så jag inte ska väcka alla folk) och sedan försökt sova men det går inte så bra....
Är glad i alla fall. Alltid något.
Gulliga Fluffiga växter
.
Skriver mer imorgon (eller nån annan gång)
GODNATT!

RSS 2.0